Ua Ru
Кошик товарiв
Товарів, на суму: 0 грн.

Пісні солодощі: що, як і коли є?

Як провести піст, не відчуваючи себе обділеним солодким? 

Якщо ми виключаємо щось зі свого звичного раціону, це може послужити справжнім фізичним та психологічним стресом для організму. Коли справа доходить до посту, радять виключити всі продукти тваринного походження. Для більшості це і відмова від кондитерських виробів – в традиційній випічці використовуються вершкове масло, вершки, желатин, молочні продукти та яйця.

Але ми живемо в сучасному світі поряд з вегетаріанцями, зустрічаємо людей, які не переносять ті чи інші продукти, і дивуємося витримці та принципам сироїдів. Тому сьогодні Ви можете обрати для себе солодке для посту, яке буде гідною альтернативою звичним для Вас продуктам, а сам піст перестане бути таким стресовим для організму. І хто знає, раптом Ви зміните свої смакові переваги?

ЧИМ СЕБЕ ПОТІШИТИ?

  • Зефір – знайте, що в складі не повинно бути желатину та інших заборонених в піст продуктів, а лише агар-агар та пектин, як в класичних рецептах, які ми використовуємо.
  • Печиво – потрібно теж дивитися склад, але нами було знайдено вівсяне печиво з «чистими» інгредієнтами і, звичайно ж, всім відома «Марія». У нас в кондитерській Ви можете вибрати «Талер» або «Абрикосово-горіхове біскотті».
  • Мармелад – знову-таки дивіться склад. Ви повинні знайти серед інгредієнтів агар-агар, цукор та фруктове пюре. Наприклад, як в нашій кондитерській.

Також Ви можете вибрати сушки чи бублики, халву, рахат-лукум, марципан і цукерки на його основі, пастила і екстрачорний шоколад.

ЧИМ ЗАМІНИТИ ТРАДИЦІЙНІ СОЛОДОЩІ?

Замініть солодощі фруктами, сухофруктами, наприклад, курагою, фініками, цукатами, горіхами і т.д. Крім свого солодкого смаку, їм характерні поживні властивості, і вони дуже корисні для імунітету, особливо взимку, а курага ще й піднімає гемоглобін.

І найважливіше – торти ніхто не відміняв! Кондитерська «Paris» готує різноманітні торти з пісним заварним кремом (на основі продуктів рослинного походження) або пісним кюлі.

Також Ви можете замовити цукерки, які робляться також із сухофруктів - фініків, журавлини, кокосової стружки, кероб і багато іншого.

ЯКІ СОЛОДОЩІ ОБРАТИ, ЩОБ НЕ ПРИНЕСТИ СТРЕС ОРГАНІЗМУ ТА ФІГУРІ?

Як і під час того як Ви дотримуєтеся звичного харчування, в піст солодощі варто вживати гранично обережно. Багато хто впевнений, що в цей період легко схуднути, тому що виключається м'ясо і молочні продукти, а, отже, й більшість борошняних виробів. Але насправді, це тільки здається.

Найчастіше людині психологічно важко відмовитися від звичних йому продуктів і, незважаючи на те, що він з'їдає потрібну, «свою», дозу поживних речовин і калорій, йому все одно хочеться чогось додатково. Тоді в хід йде саме пісна випічка та її замінники. Тому щоб пост пройшов без наслідків для фігури, вибирайте десерти, в складі, яких невелика кількість цукру, в яких високий рівень білків або є велика кількість волокон.

Серед солодощів нашої кондитерської, які будуть легкими для Вашого організму, вибирайте:

  • Зефір з натуральних компонентів
  • Цукерки із сухофруктів і горіхів
  • Печиво «Талер» і «Абрикосово-горіхове біскотті»
  • Мармелад

Якщо ж Ви хочете замінити повноцінний прийом їжі, тоді почуття насиченості Вам принесуть:

  • Торти без борошна (корж на основі сухофруктів)
  • Торти з борошном, просочені кремом на рослинній основі або з прошарком пісного кюлі.

НЕСПОДІВАНІ ПРОДУКТИ, ЯКІ МОЖНА ВИКОРИСТОВУВАТИ ПО-НОВОМУ

Не бійтеся додати щось нове в свій раціон. Іноді солодке на основі цільно-зернового борошна, сухофруктів та кокосового, мигдального і соєвого молока – бувають соковитішими і приємнішими на смак за багато чого, що Ви пробували.

 

Головне, налаштуватися психологічно, що піст не буде стресовим і не лякайтеся обмежень. Вашому організму корисні невеликі струси, це йде йому тільки на користь.

Якщо Вам хочеться смачний пісний торт або інші солодощі, наші кондитери готові Вам запропонувати варіанти від яких складно відмовитися.

20 березня 2017